Debaters in de media

doorNederlandse Debatbond

Debaters in de media

In de media zijn dagelijks veel debatten te zien door politici en journalisten. Niet alleen politici verschijnen met debatten in de media, ook wedstrijddebaters verschijnen heel regelmatig in de media. Zo is er veel aandacht voor de prestaties van Nederlandse debaters op internationale toernooien (Nederland won al verschillende keren EK en WK en bereikt regelmatig de finale) maar ook op Nederlandse toernooien. Zo waren er afgelopen jaar items op het NOS nieuws, EenVandaag, Nova College Tour en talloze andere programma’s en kranten. Benieuwd naar debaters in de media?

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.

Over de auteur

Nederlandse Debatbond administrator

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.