Aankondiging derde Bondsraad

doorNederlandse Debatbond

Aankondiging derde Bondsraad

De derde Bondsraad van de Nederlandse Debatbond zal plaatsvinden op 2 juli 2009. Tijdens deze Bondsraad zal in ieder geval beslist worden over het toestaan van BP als debatvorm voor het NK Debatteren, de toewijzing van het NK 2010 en de toekomst van de Nederlandse Debatranking. De lokatie zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Elke vereniging stuurt een afgevaardigde. Het is mogelijk voor elk lid van de Debatbond om de Bondsraad bij te wonen. We vragen je wel om je op te geven bij de secretaris van het Bondsbestuur zodat wij daar rekening mee kunnen houden bij het selecteren van de lokatie en het aantal stoelen. Stuur een mailtje naar secretaris@debatbond.nl.

Agenda

1. Opening

2. Mededelingen

3. Vaststelling stemverhoudingen

4. Goedkeuring notulen 2e Bondsraad

5. Voortgang ‘commissie Vlam’

6. Stijl NK

7. Aanwijzing NK 2010

8. Contributieverplichtingen debatorganisaties en individuele leden

9. Juryaccreditatie

10. Wvttk & Rondvraag

11. Sluiting

Nederlandse Debatbond | Website | + berichten

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.

Over de auteur

Nederlandse Debatbond administrator

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.