Debatbond debaters deze week bij NOVA College Tour

doorBionda Merckens

Debatbond debaters deze week bij NOVA College Tour

Debaters van de Nederlandse Debatbond doen deze week mee aan de debatcompetitie van het vernieuwde NOVA College Tour met Twan Huys.Over actuele stellingen wordt gedebatteerd over het onderwerp dat centraal staat tijdens de uitzending. De debaters werden geselecteerd tijdens voorrondes in november door een jury bestaande uit prominenten. Tijdens de uitzending voeren steeds twee debaters een één-op-één debat.

Wil je erbij zijn om onze debaters aan te moedigen? Dat kan! Meld je aan voor een of meerdere dagen door de volgende gegevens te e-mailen naar college.tour@nps.nl: dag, naam, studie, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres.

NOVA College Tour wordt vijf dagen per week uitgezonden van 4 januari tot 8 januari op Nederland 3 om 19.30.

Facebook Twitter Linkedin Email

Over de auteur

Bionda Merckens contributor