Overseas Aid – What’s the point?

doorNederlandse Debatbond

Overseas Aid – What’s the point?

Veel debatten gaan over het nut van ontwikkelingshulp. Heb jij altijd al willen weten welke argumenten je daarvoor en daartegen kan gebruiken? Kijk dan op deze website, waar Max Lawson van Oxfam en Dr Stephen Davies van het Institute of Economic Affairs zowel de argumenten als het empirisch bewijs voor de werking van ontwikkelingshulp bespreken!

Nederlandse Debatbond | Website | + berichten

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.

Over de auteur

Nederlandse Debatbond administrator

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.