De Debatbond presenteert: een online pubquiz!

doorNederlandse Debatbond

De Debatbond presenteert: een online pubquiz!

De Nederlandse Debatbond organiseert elk kwartaal een sociale activiteit. Deze activiteiten kunnen bijgewoond worden door alle leden van de Nederlandse Debatgemeenschap. Gedurende deze activiteiten leer je leden van andere debatverenigingen kennen op een andere manier dan op een debattoernooi. Natuurlijk hebben we ook veel plezier!

Op 29 mei om 20:00 uur zal de Nederlandse Debatbond een online pubquiz organiseren voor eenieder die graag de hersenen laat kraken onder het genot van een drankje en intrigerende gesprekken met mede-debaters of geïnteresseerden in debatteren. Je doet mee op individuele basis. Ben jij er klaar voor om te laten zien dat jij de slimste van je debatvereniging of zelfs de hele Nederlandse debatgemeenschap bent?

Meer informatie volgt snel over de de manier waarop we het organiseren; waarschijnlijk zal dit een combinatie van Kahoot en Zoom zijn.

Tot dan!

Nederlandse Debatbond | Website | + berichten

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.

Over de auteur

Nederlandse Debatbond administrator

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.