Contact

Wilt u meer informatie over het wedstrijddebat? Wilt u weten wie wij eigenlijk zijn? Of wilt u gewoon uw mening ventileren? Dat kan! Wij zijn het beste te bereiken per e-mail. Algemene vragen kunt u richten naar  info@debatbond.nl.

Postadres

U kunt ons per post bereiken op het volgende adres:

Ina Boudier-Bakkerlaand 41-1
3582 Vg, Utrecht

PR / Media

Het wedstrijddebat heeft een steeds belangrijker wordende functie in de maatschappij. Met behulp van de media wil de Debatbond die boodschap uitdragen. Het doel is niet alleen om het publiek te informeren, maar ook om hen te enthousiasmeren. Bijvoorbeeld voor de prestaties van Nederlandse debaters op Europese en Wereldkampioenschappen. Dankzij onder meer De Telegraaf, Trouw, RTL Nieuws en nrc.next leeft het debat nog meer dan voorheen!

Noah van Dansik (Chairperson)
voorzitter@debatbond.nl

Partners

Samen bereik je meer. Daarom heeft de Debatbond de handen ineengeslagen met meerdere partijen; van sponsors tot maatschappelijke partners. Niet alleen om samen het Nederlandse wedstrijddebat te versterken, maar ook om de kracht van het debat te gebruiken om maatschappelijke problemen op te lossen.

Noah van Dansik (Chairperson)
voorzitter@debatbond.nl

Lid worden

Bent u lid/bestuurslid van een debatvereniging die nog geen lid is van de Debatbond? Of wilt u een nieuwe vereniging oprichten en weten hoe wij daarbij kunnen helpen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met de Debatbond om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Noah van Dansik (Chairperson)
voorzitter@debatbond.nl