Debatvereniging bij jou in de buurt?

doorNederlandse Debatbond

Debatvereniging bij jou in de buurt?

Interesse in debatteren? Vrijwel in iedere grote stad in Nederland wordt er inmiddels actief gedebatteerd. Zo zijn er grote debatverenigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Nijmegen, Leiden, Groningen, Middelburg, Tilburg en nog veel meer. Op de website van de Debatbond is een uitgebreid overzicht te vinden van waar je kunt debatteren en welke vereniging welke kenmerken heeft. Zo is er informatie beschikbaar als de wekelijkse debatavond (welke vereniging op welk moment oefent), het aantal leden, de prestaties van de vereniging en natuurlijk de website.

Nederlandse Debatbond | Website | + berichten

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.

Over de auteur

Nederlandse Debatbond administrator

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.