Wie scoren het best op debattoernooien?

doorNederlandse Debatbond

Wie scoren het best op debattoernooien?

Op de website van de Nederlandse Debatbond verschijnt de Nederlandstalige Debatranglijst, met daarin de prestaties van Nederlandse debaters op toernooien in ons land. Na ieder toernooi worden er punten toegekend aan alle deelnemende debaters, die vervolgens leiden tot een ranglijst met de beste debaters. Winnen levert veel punten op, verliezen weer een stuk minder. Benieuwd wie er boven aan staat? In de altijd up-to-date lijst op de Debatbond website is de complete top 300 te zien, met de laatste verschuivingen. Vrijwel alle toernooien in Nederland tellen mee voor deze ranglijst.

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.

Over de auteur

Nederlandse Debatbond administrator

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.

1 reactie tot nu toe

Nederlandse DebatMastersGeplaatst op7:58 pm - sep 14, 2011

[…] de teams met debaters met de meeste punten op de Nederlandstalige Debatranglijst konden meedoen aan de Masters. Elk team was een topteam; elk debat was een topdebat. Het toernooi […]

Reacties zijn gesloten.