Bonapartianen winnen Cicero Debattoernooi

doorNederlandse Debatbond

Bonapartianen winnen Cicero Debattoernooi

Op zaterdag 22 november vond de vijfde editie van het Cicero Debattoernooi plaats in het Odulphus Lyceum te Tilburg.

Na een spannende finale tussen Adriaan Andringa en Josée de Backere van team Leiden D en Anne Valkering en Salar al Khafaji van team Bonaparte 6 over het afschaffen van het betaalde zwangersschapsverlof gingen de laatsten er met de winst vandoor.

Beste individuele spreker van de dag was Ali al Jaberi van team Bonaparte X.

De volledige uitslagen en de foto’s zijn te vinden op de website van het toernooi:www.debatclub.nl/toernooi.

Nederlandse Debatbond | Website | + berichten

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.

Over de auteur

Nederlandse Debatbond administrator

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.