Juryleden gezocht voor ROC debattoernooi

doorNederlandse Debatbond

Juryleden gezocht voor ROC debattoernooi

Ook dit jaar wordthet ROC debattoernooi georganiseerd door het Nederlands Debatinstituut, welke plaats zal vinden op 3 april. Een uniek toernooi voor MBO studenten. Meer info is te vinden op www.debatinstituut.nl/roc.

Het NDI is nog op zoek naar juryleden. Heb je zin om daar te gaan jureren, meld je dan aan bij marc.roels@debatbond.nl.

Nederlandse Debatbond | Website | + berichten

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.

Over de auteur

Nederlandse Debatbond administrator

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.