Fanatieke juryleden tijdens de eerste accreditatiesessie

doorNederlandse Debatbond

Fanatieke juryleden tijdens de eerste accreditatiesessie

De eerste juryaccreditatie is nu nog bezig. De deelnemers zijn bijna klaar met de test. Zoals je ziet zitten ze flink te zweten!

Hoe hebben de deelnemers het gedaan? De resultaten worden verwacht over een week.

Nederlandse Debatbond | Website | + berichten

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.

Over de auteur

Nederlandse Debatbond administrator

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.