Anne Valkering Chief Adjudicator in Moskou

doorNederlandse Debatbond

Anne Valkering Chief Adjudicator in Moskou

Anne Valkering is benoemd tot Chief Adjudicator op de HSE Open 2011. De organisatie van dit toernooi dat jaarlijks in Moskou wordt georganiseerd heeft dat eerder deze week bekend gemaakt.

De inschrijving voor teams is inmiddels ook geopend. De HSE Open (Higher School of Economics) vindt dit jaar plaats op 9-10 april. Veertig teams zullen in zes voorrondes strijden om een plaats in de halve finale en finale. Er zal worden gedebatteerd in de Brits Parlementaire vorm. De debatten vinden plaats in een van de mooiste wijken van Moskou, op een steenworp afstand van de Drie Heilige Hierarchs en de kerk van Sint Vladimir. Meer informatie over deelname vind je hier.

Het is niet de eerste keer dat Anne Valkering Chief Adjudicator is op een internationaal toernooi. Ze was dat vorig jaar ook in Le Havre, Frankrijk. Als wedstrijddebater boekte Anne Valkering in 2008 haar grootste succes toen ze in Thailand wereldkampioen werd in de categorie Engels als tweede taal. Ook was ze als convenor verantwoordelijk voor het binnenhalen en organiseren van het Europees Kampioenschap debatteren vorig jaar in Amsterdam.

Official sponsor HSE 2011

Nederlandse Debatbond | Website | + berichten

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.

Over de auteur

Nederlandse Debatbond administrator

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.