Nadine Hofstede

doorNederlandse Debatbond

Nadine Hofstede

Met veel verdriet heeft de Nederlandse Debatbond kennis genomen van het overlijden van een van haar leden, Nadine Hofstede. Ze was slechts 20 jaar oud. Behalve een talentvol debater was Nadine boven alles een aanwinst voor de debatwereld vanwege haar lieve, gezellige en betrokken karakter. Onze gedachten zijn bij haar familie, vrienden en verenigingsgenoten bij A.S.D.V. Bonaparte.

Voorlopig zullen de Nederlandse Debatbond en SevenTwenty een periode van rouw in acht nemen.

Namens het bondsbestuur,

Victor Vlam
Jelle Lössbroek
Ruud Evers
Tomas Beerthuis
Adriaan Andringa

Nederlandse Debatbond | Website | + berichten

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.

Over de auteur

Nederlandse Debatbond administrator

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.