Inschrijving voor de Nederlandse DebatMasters geopend tot 13 oktober!

doorNederlandse Debatbond

Inschrijving voor de Nederlandse DebatMasters geopend tot 13 oktober!

De inschrijving voor de zesde editie van de Nederlandse DebatMasters is geopend! Op 20 oktober 2012 zal op Kasteel Nyenrode het toernooi plaatsvinden waar de best scorende debaters op Nederlandstalige debattoernooien het tegen elkaar opnemen. In een strijd naar de prestigieuze titel van ‘Nederlandse DebatMasters’ zullen een dag lang topdebatten plaatsvinden. Al zes keer eerder is het toernooi met succes georganiseerd en ook dit jaar staat debatterend Nederland weer een spannende editie te wachten. Wat moet je allemaal weten van deze editie van de Masters?

Wie kunnen zich inschrijven?
Iedereen. Debaters kunnen zich zoals altijd inschrijven in teams van twee door een e-mail te sturen aan secretaris@debatbond.nl. Het puntentotaal van de twee debaters zoals genoteerd op de Nederlandse Debatranglijst zal worden weergegeven bij de lijst met inschrijvingen. De 8 teams die gezamenlijk de meeste punten hebben kwalificeren zich voor het toernooi. De inschrijving is geopend vanaf vandaag tot 13 oktober a.s.

Hoe ziet het toernooi er dit jaar uit?
Het zal weer een mooie en spannende editie gaan worden dit jaar. Zoals altijd is het format waarin gedebatteerd wordt Amerikaans Parlementair (AP), en de voertaal uiteraard Nederlands. Het toernooi zal net als vorig jaar worden georganiseerd in samenwerking met het Dispuut der Welsprekenden van de Nyenrode Business Universiteit. De Masters zullen dit jaar plaatsvinden in het schitterende kasteel Nyenrode en het Koetshuis. Er zal zoals altijd in twee poules worden gedebatteerd. In de finale nemen de twee poulewinnaars het tegen elkaar op.
De CA van de Masters is dit jaar niemand minder dan Daniël Springer.

Kan ik komen kijken en/of jureren?
Ja, graag zelfs! Hoe meer juryleden en hoe meer publiek er naar de Masters komt, hoe beter. Schrijf je dus vooral in als jurylid of bezoeker zodat je de opening van het nieuwe debatseizoen niet mist. Daarnaast moedigen we uiteraard ook aan dat niet-debaters of potentiële debaters komen om een dag lang goede debaters in actie te zien.

Wat kost het?

Het toernooi is gratis. We vragen een kleine vergoeding (€5) voor de lunch en de borrel achteraf.

Wat is er nog meer te weten over de Masters?
Een heleboel! Daarom heeft de Debatbond een speciale website ter promotie van de Nederlandse DebatMasters opgezet. Deze is bereikbaar via www.debatmasters.nl. Op deze website vind je alle informatie die je verder nog wilt weten (precieze locatie, geschiedenis, hall of fame etc.). Op de website zullen ook de inschrijvingen verschijnen voor de Masters.

Schrijf je dus zo snel mogelijk in voor een toernooi dat je niet mag missen!

 

Voor persinformatie rondom dit evenement kunt u contact opnemen met bestuurslid Tomas Beerthuis via tomas.beerthuis@debatbond.nl.

Nederlandse Debatbond | Website | + berichten

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.

Over de auteur

Nederlandse Debatbond administrator

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.

1 reactie tot nu toe

Daniël SchutGeplaatst op8:16 pm - okt 1, 2012

Top jongens!

Reacties zijn gesloten.