Aankondiging: NK Debatteren 2019

doorNederlandse Debatbond

Aankondiging: NK Debatteren 2019

In 2019 wordt het Nederlands Kampioenschap Debatteren door ASDV Bonaparte georganiseerd in Amsterdam. Het toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 6 en zondag 7 april, in het voor velen bekende Cartesius Lyceum (Frederik Hendriksplantsoen 7A, 1052 XN Amsterdam).

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.

Over de auteur

Nederlandse Debatbond administrator

De Nederlandse Debatbond (NDB) stelt zich als doel het wedstrijddebat te bevorderen en ondersteunen in Nederland. Als nationaal overkoepelend orgaan vertegenwoordigt de NDB ongeveer 1.000 leden waarvan de meesten lid zijn van één van de debatverenigingen die Nederland rijk is.